20. Kolesarska dirka Poljane – Stari vrh postregla z izjemnimi rezultati

Super, dan, super udeležba, super vreme in super rezultati na uspešno izpeljani jubilejni, 20. kolesarski dirki iz Poljan na Stari vrh, ki je postregla z novim supermenskim rekordom, izboljšanim za kar minuto in trideset sekund. Nov najboljši čas je postavil italjanski hribolazec Andrea Calza. Prav tako je odličen čas postavila absolutna zmagovalka in sicer Katarina Novak, ki se je kot tretja ženska spustila pod 30 minut s časom, 29:45. Omeniti velja še to, da je kar sedem tekmovalcev doseglo boljši čas od dosedanjega rekordnega časa Mateja Kimovca 25:09 iz leta 2015.

Fotogalerija (avtor: Miha Prijatelj)

Rezultati:
Pokal Slovenije – absolutno
Pokal Slovenije – kategorije
Pokal Polanskih puklov

Zahvaljujemo se vsem 173-im tekmovalkam in tekmovalcem za udeležbo in uspešno prevožen vzpon ter za pohvalne besede in zadovoljne obraze na koncu tekmovanja.

Obenem velja zahvala vsem našim sponzorjem in seveda ob našem dvajsetem jubileju tudi organizacijskemu odboru, še posebej pa rediteljski službi PGD Poljane – Borutu, motoristom, spremljevalnemu osebju v karavani ter ostalim Alešu, Primožu, Tomažu, obema Špelama, Jaku, Gašperju in fotografu Mihu.

Se vidimo ponovno naslednje leto in sicer na 21. izvedbi vzpona na Stari vrh.

Športni pozdrav!