Blatfejst bo defenitivno tudi drugo leto!

Kako tudi ne, prvo leto se vas je dogodka udeležilo kar 356 blatnih fac, 62 pridnih delovnih rok, obenem pa vas je ob progi spodbujalo več kot 700 ljudi! Definitivno odlične številke, ki so nam dale vedeti, da se dogodek mora drugo leto ponoviti v še večjem številu ter s še boljšo organizacijo. Skopali smo 74 kubičnih metrov zemlje, položili 52 metrov polivinila, uporabili 200 metrov vrvi ter zabili preko 300 količkov. Vse skupaj je bilo porabljenega res ogromno lesa, vijakov ter drugega gradbenega materiala.

Mnenja smo, da je za prvo leto uspelo nadpovprečno in da je bilo večino tekmovalcev s prireditvijo zadovoljnih. Še posebej smo veseli, da smo videli na progi ekipe, ki so se spodbujale med sabo, vpile od veselja, in se valjale v blatu z nasmehi do ušes. Nepopisno!

Da se ne bomo samo hvalili, veseli bomo tudi vseh kritik, da bomo lahko naredili Blatfejst 2015 še boljši in bolj odmeven!

Definitivno pa, kot smo že stokrat omenili, ne bi šlo brez vse te podporne moči, ki je tako ali drugače pomagala pri dogodku. Gotovo bomo koga pozabili omeniti, pa prosim da naj ne zameri oziroma naj se pofočka, da ga dodamo. :)

Lenart, Gašper in Miha