Rekordna zmaga FBK Polanske bande

FBK Polanska banda 17:0 (5:0, 6:0, 6:0) FBK Jaws

Strelci: Lavtar 3+2, Drlink 2+3, Vrtačnik 2+2, Balažic 2+1, Pokorn 2+1, Pustavrh 2+1, Kožuh 1+1, Ržek 1+1, Kovač 0+2, Klinec 1+0, Logar 1+0
Izključitve: /
Po težki zmagi nad Zelenci smo tokrat v Železnikih pričakali novince v 1. SFL, ekipo Fbk Jaws. Mi smo pričakovali nič drugega kot zmago, gostje pa so iskali prve točke v letošnji sezoni. Vendar, ko smo videli, da je nasprotnikov le 6 igralcev in 1 vratar, smo vedeli, da je zmaga skoraj že zagotovljena, vprašanje je bilo le, pri koliko zadetkih se bomo ustavili.

Po slabem začetku, ko žogica ni hotela v mrežo, smo se v nadaljevanju le sprostili in začeli polniti mrežo nasprotnika. Velikokrat nam je veselje preprečil okvir vrat ali pa so gostje strele blokirali, nemalo dela pa je imel tudi njihov vratar. Na naši polovici se je žogica znašla le nekajkrat, ko so gostje zapretili preko protinapadov, vendar vselej brez uspeha. Tako smo se ustavili pri 17 zadetkih, ki so bili večinoma plod domiselnih akcij, svoj prvi zadetek pa je prispeval tudi Klinec. Tako smo ponovno zasedli vrh lestvice, na kateri pa se zaradi izenačenosti lahko pričakuje še veliko sprememb. Hkrati je bila to zadnja tekma pred kvalifikacijami za SP v Latviji, ki jih gosti Slovenija v Škofji Loki. Barve slovenske reprezentance bodo zastopali tudi naši člani, tako da vas že zdaj vabimo na zanimive obračune z Norveško, Lihtenštajnom, Italijo, Srbijo in Češko.

(vir: http://www.facebook.com/polanska.banda)